Nieuwbouw Lindehof Wemeldinge

Heeft u plannen voor het bouwen van een nieuwbouw woning? Neem contact met ons op voor een ontwerp of advies.

Kijk hier op de site van de gemeente voor kavels in het bouwplan Lindehof Wemeldinge. Hier vindt u ook een kaart met bouwgrond voor uw toekomstige woning.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. We kunnen dan uw plannen voor het bouwen van uw woning doorspreken. Als u vrijstaand gaat bouwen hebben we veel voorbeelden van klassieke en moderne nieuwbouw woningen. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden.

Cataloguswoning

Wilt u een cataloguswoning of een vrij ontwerp bouwen?

 

 catalogus mappen 

Cataloguswoning

Elk project heeft specifieke kenmerken. Of het nu gaat om ‘cataloguswoningen’ of woningen ‘op maat’, elk project is anders. Daarom zijn bij elk project specialisten betrokken. Als u op zoek bent naar een cataloguswoning kunnen we u helpen met het ontwerp. Vraag onze catalogus aan om een idee te krijgen wat wij u kunnen bieden. Eventueel kunnen we de woning die u aanspreekt aan uw wensen laten aanpassen door een architect. Door het bouwen van een cataloguswoning wordt gewoonlijk goedkoper gebouwd. Door bouwsystemen te standaardiseren en maatvoeringen vooraf op bestaande producten af te stemmen wordt maatwerk voorkomen. Maar ook het toepassen van in ruime mate eerder toegepaste oplossingen zorgt voor een uitgekiende woning. Hierdoor wordt de ontwerpvrijheid wel ingeperkt. Maar vaak blijft er nog genoeg vrijheid over om uw woning aan uw wensen aan te passen. Ook een passief woning uit de catalogus is mogelijk, zij het dat er dan meer aanpassingen nodig zijn. Zie hiervoor de pagina passief bouw.

 ontwerp potlood 

Maatwerk

Naast de woningen die u uit de catalogus kunt kiezen is het natuurlijk mogelijk om een woning ‘op maat’ te laten bouwen. Om voor u de beste woning te kunnen maken zal eerst een programma van eisen worden opgesteld. Hierbij kunnen we u prima helpen. Ook de architect zal de nodige vragen hebben bij de manier waarop u wilt wonen. Heeft u zelf een ontwerp of een voorbeeld? Of wilt u een ontwerp laten maken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ongetwijfeld vinden we voor u een ontwerper die naar uw smaak de beste woning voor u kan bedenken. Wij kunnen u zowel ten aanzien van de bouwvoorbereiding als met betrekking tot de bouwbegeleiding verder helpen. Zie daarvoor ook de betreffende pagina’s in het menu.

 

 
 aanvraag catalogus 

Aanvraag catalogus

Op onze site ziet u enkele voorbeelden van woningen. We hebben echter veel meer woningen in onze catalogus. We sturen u graag een catalogus toe die is afgestemd op uw wensen. We hebben daarvoor enkele gegevens nodig zodat we uw vraag goed kunnen beantwoorden. Vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Onze gegevens vindt u onderaan elke pagina op deze website. [contact-form]
 
 vergrootglas klein groot 

Voorbeelden

klassieke woning 1 laag met kap en dakkapellen
jaren 30 zadeldak 3 lagen strak 2onder1kap
jaren 30 zadeldak 3 lagen ronde erker
jaren 30 zadeldak 3 lagen rond trappenhuis

 

 
bouwvoorbereiding
Als u een woning wilt laten bouwen heeft u er vast baat bij als er iemand over uw schouder meekijkt. Dimenze bouwtechniek heeft veel ervaring met het bouwen van woningen. Wij doen dit voor diverse opdrachtgevers. Zo werken we regelmatig voor architecten het ontwerp uit. Maar ook aannemers maken gebruik van onze diensten. Bijvoorbeeld om cataloguswoningen te tekenen of calculaties en inschrijfbegrotingen te maken. Eventueel verzorgen we daarna de projectleiding. U kunt handig gebruik maken van deze kennis uit verschillende invalshoeken. Bijvoorbeeld om in de bouwvoorbereiding uw contract te laten opstellen of te laten controleren. Ook met bouwbegeleiding kunnen we u van dienst zijn. Bijvoorbeeld door u bij te staan en te adviseren tijdens de oplevering.

bouwhelm dimenze
Als opdrachtgever heeft u rechten en plichten. Een van de verplichtingen is het betalen van de aanneemsom als het overeengekomen werk naar behoren is geleverd en aangebracht. Dit betreft evengoed cataloguswoningen als ‘woningen op maat’. Maar hoe weet u nu of  u akkoord kunt of moet gaan met het geleverde werk? En bovendien, hoe te handelen als u niet akkoord bent met het geleverde werk? Een duidelijk contract laat deze vragen niet onbeantwoord. Maar dan nog is bouwbegeleiding erg belangrijk. Heeft u geen budget (meer) voor goed toezicht tijdens de bouw? Dat is jammer, maar neem vooraf toch contact op met een ervaren toezichthouder. Ook met een bezuiniging op het toezicht kan nog steeds een minimale kwaliteit gewaarborgd worden.

Over onze aanpak

C. Hollebrandse

eigenaar Dimenze

Per project wordt een team samengesteld uit ons netwerk voor het realiseren van uw project. Eenvoudige projecten moeten vooral niet ingewikkeld gemaakt worden met veel teamleden. Ingewikkelde projecten vragen een groter team van specialisten. Geeft u de voorkeur aan het werken met bijvoorbeeld een bepaalde architect? Laat het ons weten. Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

Dimenze bouwtechniek is een adviesbureau voor bouwvoorbereiding en  bouwbegeleiding. Wij bouwen de cataloguswoningen niet zelf maar zoeken voor u de meest geschikte aannemer. Wij zoeken voor u een aannemer die voldoet aan uw wensen en eisen. Dat kan zijn vanwege de ervaring met het gekozen bouwstyteem, op basis van referenties en/of op basis van prijs. Zo bereiken we voor u de hoogst mogelijke kwaliteit voor de laagste prijs.

christian.hollebrandse*dimenze.nl   (+31) 113 370 686

Uit ons portfolio

Wij zijn behalve in het bouwen van particuliere woningen actief in andere segmenten. Onderstaand een greep uit onze portfolio, gerelateerd aan woningbouw.

 • Bedrijfshal staal
  Bedrijfshal staal
  Nieuwbouw bedrijfshal staal Deze nieuwbouw bedrijfshal staal is betreft een uitbreiding van een bestaand pand waardoor de hal wordt verdubbeld. De totale oppervlakte bedraagt bijna 7000m2. In de bestaande bedrijfshal worden vuurvaste betonmortels samengesteld. In de nieuwe hal wordt de productiecapaciteit verhoogd en wordt een oven geplaatst waarmee geprefabriceerde elementen kunnen worden ‘afgebakken’. Een bedrijfshal […]
 • technisch ontwerp kantoor, eenvoudig en doeltreffend
  technisch ontwerp kantoor, eenvoudig en doeltreffend
  Technisch ontwerp kantoor Dit kantoor wordt gekenmerkt door een eenvoudige uitwerking met een hoge kwaliteit. Dit kantoor, bestemd voor een verzekeringsagent, is van top tot teen uitgewerkt wat met name voor de prijsvorming van belang is geweest. Tijdens de bouwvoorbereiding is nadrukkelijk gelet op de bouwkosten. Tevens zijn de benodigde (m.u.v. constructie-) berekeningen door ons uitgewerkt. […]
 • nieuwbouw vrijstaande woning
  nieuwbouw vrijstaande woning
  Nieuwbouw vrijstaande woning te Middelburg Deze nieuwbouw vrijstaande woning ontwierpen wij voor een aannemer. Veel opdrachtgevers houden van veel leefruimte met zo weinig mogelijk verkeersruimte zoals hal en overloop. In het plan voor deze vrijstaande woning is dat goed gelukt door de trap centraal in de woning te plaatsen. Hierdoor leverde de aannemer het plan […]
 • Nieuwbouw appartementengebouw
  Nieuwbouw appartementengebouw
  Dit appartementengebouw, bestaande uit sociale woningbouw met een koopwoning voor de particuliere sector, is gebouwd in Zierikzee. Het ontwerp verwijst naar de woningen die op deze locatie waren gebouwd na de watersnoodramp van 1953. Deze Noorse woningen dienden als inspiratie. Met oog voor detail zijn door ons voor de woning de uitvoeringstekeningen verzorgt.
 • Appartementen en eengezinswoningen plan Watergang
  Appartementen en eengezinswoningen plan Watergang
  Een appartementengebouw, gedeeltelijk sociale huur en twee woonvoorzieningen waaronder een zgn 'megawoning' in 1 gebouw. Verspreid over drie lagen leverde dit diverse bouwkundige uitdagingen op. Samen met de eengezinswoningen vormt dit een consistent uitgewerkt gebouwblok waarop veel positieve reacties zijn gekomen.
 • Jaren ’30 woning
  Jaren ’30 woning
  Voor deze jaren ’30 woning verzorgden wij het ontwerp en de bouwkundige uitwerking. De uitdaging bestond hierin dat de woning binnen een beperkt budget gerealiseerd moest worden terwijl de gemeente op deze locatie -de woning is op een hoek gebouwd- hogere eisen stelde aan de vormgeving. Wilt u ook een jaren ’30 woning laten bouwen? […]
 • Energiezuinige woning voor een tevreden opdrachtgever
  Energiezuinige woning voor een tevreden opdrachtgever
  energiezuinige woning Voor deze energiezuinige woning verzorgden wij het ontwerp en de bouwkundige uitwerking. Om de woning energiezuinig te maken is gebruik gemaakt van de passiefhuisprincipes. Veel isolatie, gebruik maken van de warmte van de zon en geen dure installaties. Alles met het oog op comfortabel en goedkoop wonen. Onze opdrachtgever was zeer tevreden met […]

Heeft u vragen?